Look For Whateva

fredag 11 december 2009

Ditt Företag Behöver engagemang

Last day at VFU, finally!!!! It was a good day with nice pupils. I tried to work on my grammar analysis but it was too boring. And the textbook thing was just nonsese.When I came home I hurried to pray and then I ate homemade pizza with sallad it was yummy:P Then I slept for almost 3 hours!!!!! You get really tired when u teach. Now my brother and father are here so I have to leave we're having tea cosy:) So more about companies:


Ditt Företag behöver engagemang 
"* Öva dig på att koppla bort saker som inte är relevanta just nu. Ställ dig frågan: Kan jag göra något åt det här problemet just nu? Om svaret är nej, slösa inte bort tid på att grubbla på det utan lägg krafterna på något annat. Det kanske inte är så lätt alla gånger men för mig hjälper det mycket att ställa frågan Det sorterar i alla fall bort en del av problemen.

* Stanna upp. När kysste du din fru/man senast? När tog du en heldag med dina barn? Ditt företag är viktigt men på lång sikt är det viktigare att du tar hand om dig själv

* Skaffa ett mantra.  Det här företagets mantra är: Om du först ger dina kunder vad de helst vill ha, kommer du också till slut att få vad du vill ha. Vilket blir ditt mantra att hålla dig i när du ska få jobbet gjort?

* Nätverka. Det går inte att sitta i ett hål för sig själv och. Ta kontakt med tre företag som kompletterar ditt - och gör det idag. Berätta vad du gör och bjud in till ett samarbete.

* Bli en kunskapsresurs på Internet. Lägg ut information som hjälper dina besökare att bli bättre på ditt område. Är det bra information kommer de berätta det för sina vänner och resultatet kommer snart att plinga till i din kassa.

* Skaffa en Dagobertburk. Som småföretagare har du alltid en miljon saker att göra och det finns bara ett visst antal timmar att göra dem på. När du får idéer om vad du skulle vilja testa - skriv ner dem och lägg dem i en burk och dra en lapp när det är lugnare och genomför aktiviteten som står på lappen. "

Källa:http://www.starta-eget.se/artikel.php?visa=lyckassomforetagare

3 kommentarer:

  1. Finall the last day :D Muahaha no more snor ungar! Welcome back to a place full of peace ;)

    SvaraRadera
  2. Hi Drive safely, Copyright S.O.M.N.O Inc.ver.2.3.45

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera